© C. F. Reka

Szerzői jog

A honlapon található minden tartalom C. F. Reka szerzői joga alá esik. A letölthető vagy másolható tartalmak (például e-bookok, cikkek, képek stb.) tetszés szerint letölthetők, olvashatók, megtekinthetők, megoszthatók vagy eltárolhatók, de kizárólag C. F. Reka szellemi tulajdonaként megjelölve. Más szerző vagy jogtulajdonos feltüntetése vagy C. F. Reka nevének lehagyása a szerzői jog és a szellemi tulajdon megsértésének minősül. A tartalmak idegen nyelvre lefordításához C. F. Reka előzetes írásos engedélye szükséges, és C. F. Reka saját megítélése szerinti tetszőleges mértékben fenntarthatja a szerzői jogot az elkészült fordításokra is.

Kereskedelmi célú felhasználás

Kifejezetten tilos a honlapon elérhető tartalmak bármiféle kereskedelmi célra vagy akár közvetett anyagi haszonszerzésre felhasználása!

Korhatár

A honlapon nem szerepelnek közvetlenül elérhető korhatáros tartalmak, de a letölthető e-bookok között találhatók ajánlott korhatárral* ellátott írások. Ezeknek az olvasása kizárólag a megjelölt korosztályok számára javasolt. Az ajánlások be nem tartása az adott felhasználó egyéni döntése, a honlap és a szerző nem visel ezzel kapcsolatban semmiféle felelősséget.
*A feltüntetett korhatárra vonatkozó ajánlások a szerző által jónak látott saját besoroláson alapulnak, az életkorból adódó jellemző értelmezési és érzelmi érettségi szint figyelembe vételével.

Tartalom

A letölthető könyvek szövege alapvetően olyan információkat tartalmaz, amelyek a feltüntetett korosztály által rendszerint problémamentesen feldolgozhatók. Az olvasó egyéni felelőssége – akárhány éves -, hogy a saját személyes kérdéseit olvasás előtt vagy adott esetben olvasás közben megállva feltegye a szerzőnek ITT, amennyiben az önismerete, illetve a szövegből megtudottak alapján attól tart, hogy a továbbiakban a számára lelkileg túlságosan megterhelő tartalmak szerepel(het)nek. A szerző nem visel semmilyen felelősséget az ilyen előzetes egyéni tájékozódást elmulasztó továbbolvasásért.