© C. F. Reka

Szerzői jog

A honlapon található minden tartalom C. F. Reka szerzői joga alá esik. A letölthető vagy másolható tartalmak (például e-bookok, cikkek, képek stb.) tetszés szerint letölthetők, olvashatók, megtekinthetők, megoszthatók vagy eltárolhatók, de kizárólag C. F. Reka szellemi tulajdonaként megjelölve. Más szerző vagy jogtulajdonos feltüntetése vagy C. F. Reka nevének lehagyása a szerzői jog és a szellemi tulajdon megsértésének minősül. A tartalmak idegen nyelvre lefordításához C. F. Reka előzetes írásos engedélye szükséges, és C. F. Reka saját megítélése szerinti tetszőleges mértékben fenntarthatja a szerzői jogot az elkészült fordításokra is.

Kereskedelmi célú felhasználás

Kifejezetten tilos a honlapon elérhető tartalmak bármiféle kereskedelmi célra vagy akár közvetett anyagi haszonszerzésre felhasználása!

Tartalom, korhatár

A letölthető e-bookok között található írások az élet bármely területét érinthetik, sokféle témával foglalkoznak, ezért a szerző nagykorú (18 év feletti) személyek számára ajánlja az olvasásukat. Az ajánlás be nem tartása az adott felhasználó egyéni döntése, a honlap és a szerző nem visel ezzel kapcsolatban semmiféle felelősséget. Ezen túl az olvasó egyéni felelőssége – akárhány éves -, hogy a saját személyes kérdéseit olvasás előtt vagy adott esetben olvasás közben megállva feltegye a szerzőnek ITT, amennyiben az önismerete, illetve a szövegből megtudottak alapján attól tart, hogy a továbbiakban a számára lelkileg túlságosan megterhelő tartalmak szerepel(het)nek. A szerző nem visel semmilyen felelősséget az ilyen előzetes egyéni tájékozódást elmulasztó továbbolvasásért.